Batai moterims – it kyšis įvairiais atvejais

Batai moterimsNe paslaptis, kad moterys yra labiau emocionalios nei vyrai, tačiau reikėtų įžvelgti ir kitas, gana kurioziškas situacijas, kuriomis neretai vyrai manipuliuoja. Turime galvoje, kad batai moterims yra it kažkoks stebuklas, galintis pataisyti net ir labai blogą nuotaiką. Vyrai tuo naudojasi, ir galbūt atrodo juokinga, tačiau tai veikia! Yra ne vienas pavyzdys kaip moterimis galima manipuliuoti tiesiog gražiais bateliais. Tai yra išbandyta net ir kuriant tam tikras marketingo strategijas. Tapa.lt pažymi, jog iš tiesų moterims batai turi nemažą svarbą, todėl suprantama, kad kodėl namuose jos jų turi tiek porų, kad vis tiek joms jų „neužteks“. Tad galime tik apžvelgti, kokiose gyvenimiškose situacijose galima manipuliuoti šiuo nepaaiškinamu „fenomenu“.

Pradžioje minėjome ir manipuliuojančius vyrus, todėl pirmiausia reikėtų sutikti, kad santykiuose neretai yra imamasi gudrybių, siekiant visus ginčus ir konfliktus užglaistyti taikiai. Pamenate, kai anksčiau vyrai moterims dovanodavo gėles ar nupirkdavo kažkokį tai mažą mielą augintinį kaip kokį taikos simbolį? Galvojate, jog dabar tai yra veiksminga?! Nustebsite, bes esant ginčui, kai kurie vyrai suktai išsuka savo antrajai pusei mintį, kad jai reikia naujų gražių batelių. Na ir spėkite – ji vis dar pikta ir tyli? – žinoma, kad ne. Jau yra ne vienas atvejis, kada poroms susipykus, vyrai, norėdami užglaistyti konfliktą, savo antrajai pusei nuperka naujus, gražius bei brangius batelius, o tada nelieka nei jokių pykčių nei barnių – konfliktas pamirštas! O ir pačios moterys, ką rinktumėtės kaip taikos šakelę – gėles ar naujus, stilingus batelius?!

Skaityti straipsnį “Batai moterims – it kyšis įvairiais atvejais” »

Kaip aš klijavau etiketes

Kai netyčia užsukau į "UAB Aurika“ internetinį portalą http://www.aurika.lt/, pamačiau labai daug įvairių etikečių. Netikėtai prisiminimuose iškilo ta vasara, kai dirbau Anglijos fabrike ir ten turėjau klijuoti etiketes ant produkcijos.

Išeivijoje klijuoti etiketes – prestižas

UAB AurikaJeigu pažvelgtumėte į ten, kur nueina UAB Aurika etiketės, tikriausiai nerastume tokių sąlygų, kokias mums suteikė fabrikas. Tikriausiai Lietuvoje tokį darbą dirbantys lietuviai nesijaučia labai laimingi. Uždirba minimumą, turi būsto paskolas, vos mašiną išlaiko, su kuria turi iki darbo už miesto kasdien nuriedėt. Tačiau išeivijoje toks darbas – prestižo reikalas. Ten mums suteikiamos tokios sąlygos, gal kaip ir Lietuvoje, tačiau minimali alga yra mums didelė. Kai atvykau dirbti į tokį fabriką, tai turėjau daryti visai kitą darbą – tiesiog rūšiuoti produkciją prie takelio. Tačiau niekas daugiau iš mūsų nemokėjo angliškai, tik aš viena kalbėjau gerai. Taigi, mane paėmė dirbti į antrą aukštą, pas vadovą. Ten turėdavau spausdinti etiketes su trimis spausdintuvais, o paskui jas klijuoti – įdėti į mašiną, kuri tą darbą atlieka automatiškai. Jeigu pažiūrėtume Aurika.lt, ten matytume labai įvairų ir platų pasirinkimą etikečių. Jos visos skirtingų dydžių formų. Nemanau, kad būčiau galėjusi tokias pačias klijuoti ir tame fabrike, kuriame dirbau. Tikrai būtų užstrigusi kuri nors mašina. Buvo tik kelios skirtingos pozicijos, kurias galėdavo apsiimti mano įrenginiai.

Anglijoje mažas etikečių pasirinkimas

Skaityti straipsnį “Kaip aš klijavau etiketes” »

SEO paslaugos – pasiūlymų rinkinys, didinantis jūsų kompanijos pardavimus!

Niekam nėra paslaptis, jog kiekvienas internetinis projektas yra orientuotas į uždarbį, tam tikrą gaunamą naudą. Tiesa, reikėtų pastebėti tai, jog nauda, apie kurią buvome užsiminę, ne visuomet yra matuojama pinigais – iš tiesų, projekto teikiamos gėrybės gali apsiriboti ir unikalia reklama, informacijos propagavimu. Vis dėlto, jog būtų galima pasiekti, kad ir minimalistinių rezultatų, privalu taikyti tam tikras rinkodarines metodikas, jog projektas iš viso taptų pastebėtas – SEO paslaugos, kurios mūsų šalies rinkoje vis dar yra ganėtinai mažai žinoma inovacija, suteikia projektams ilgalaikę reklamą ir puikią internetinę marketingo strategiją.

SEOKaip ir tikriausiai galėjote suprasti, šiandieną ir norėtume plačiau pašnekėti apie SEO pasiūlymus – šiandienos turinyje ne vien tik išsamiai pristatysime koncepciją, kuria pasižymi šios nišinės srities paslaugos, tačiau taip pat paaiškinsime, kaip paieškų sistemos, suderintos su specifiniais raktažodžiais, jums galėtų atnešti ilgalaikės naudos, remiantis organinio SEO principu. Nuoširdžiai tikimės, jog šiandienos turinys jus pastūmės daugiau dėmesio skirti toms koncepcijoms, kurios galėtų puoselėti ilgalaikius padarinius – akivaizdu, jog kiekvienos reklaminės strategijos tikslas yra minimizuojant kaštus, padidinti naudą – SEO paslaugos tuo ir pasižymi.

Skaityti straipsnį “SEO paslaugos – pasiūlymų rinkinys, didinantis jūsų kompanijos pardavimus!” »

Patalynės komplektai – kaip pasirinkti?

Jūsų svajonių miegamasis ir saulės patalynė sukurs išskirtinai jaukią aplinką. Dažnai ji parenkama taip, kad derėtų prie interjero ar kuriamo miegamojo stiliaus. Be to, su kokybiška patalyne galima bus puikiai pailsėti ir nusiteikti naujai dienai su gera nuotaika.

Šiuo metu siūlomi įvairūs patalynės komplektai. Jų įvairovė leidžia kiekvienam iš mūsų atsirinkti tik tai, kas mums labiausiai tinka ir patinka. Galima rasti pigių komplektų, galime įsigyti šilko prabangą arba ekologišką sprendimą – lino patalynė. Ir tiek daug dar audinių, spalvų, raštų, dydžių ir siuvimo technologijų, kad nejučia galima pamiršti, ko ieškojote ir įsigyti ne vieną patalynės komplektą.

PatalynėsSvarbiausia renkantis atkreipti dėmesį ne į kainą ar gamintoją, bet į audinio sudėtį. Patariama rinktis natūralius audinius, pavyzdžiui, medvilnę ar liną. Žinoma, šiuo metu siuvama įvairių audinių patalynė: flanelės, atlaso, šilko, satino ir kt. Priklausomai nuo to, kas įeina į sudėtį galima pasirinkti tinkamą komplektą vasarai ar žiemai. Pavyzdžiui, vieni audiniai gali vėsinti kūną, o kiti sušildyti. Žinant tai, galima karštuoju metų laiku miegoti, pavyzdžiui, satino pataluose, nes šis audinys turi vėsinantį poveikį, o žiemą rinktis patalynę, kurios sudėtyje bus šiek tiek vilnos. Norintys išskirtinės prabangos siūlomas damasto audinys. Tai aukščiausios kokybės šilkas. Jo paviršius pasižymi tokiomis savybėmis kaip atlaso, nes yra malonus liesti ir blizgus. Damasto audinys yra iš labai plonų verpalų. Žinoma, kaina atitinkamai didelė.

Skaityti straipsnį “Patalynės komplektai – kaip pasirinkti?” »

Gyvenate užsienyje? Būkite ramus dėl mokesčių

Mokesčių susigrąžinimasŠiuo metu nemaža dalis tautiečių gyvena užsienyje. Kadangi dirba legaliai – reikia mokėti mokesčius, kurių sistemą ne visada taip paprasta suvokti. Ypač tokiu atveju, jei asmuo baigia gyvenimą kitoje šalyje, tačiau grįžus į Lietuvą jį vis dar persekioja įvairiausi popieriai. Mokesciu grazinimas uk – sudėtinga sistemą, kurią tinkamai išmano tik tie, kurie jau ne vienerius metus stengiasi sutvarkyti šio pobūdžio popierius. Visiems kitiems tai gali atrodyti labai sudėtinga ir toli gražu ne taip paprastai įveikiama. http://www.bjaccountants.co.uk kompanija stengiasi sutvarkyti visas problemas su kuriomis susiduria emigrantas, kuris gyvena užsienyje arba grįžta į Lietuvą, tačiau vis dar gauna įvairiausius popierius apie tam tikrą sistemą arba mokesčius, kuriuose jis turi atlikti. Įdomu ta, kad labai dažnai deklaravimas būna naudingas. Iš žmonių Anglijos mokesčių inspekcija ne prašo pinigų, tačiau priešingai – juos duoda. Būtent todėl deklaruoti labai rekomenduojame. Ypač, jei dirbote gana ilgą laiko tarpą, kad ir kelis mėnesius. Tokiu atveju gaunama pinigų suma gali būti tikrai labai didelė. O kadangi mokesčių grąžinimas uk nėra vykdomas taip paprastai – rekomenduojame pasikonsultuoti su specialistais, kurie galės suteikti visą reikalingą informaciją, kuri naudinga siekiant, kad vėliau ateityje neiškiltų jokių problemų. Jei konkrečiu metu atrodo, kad viskas pagaliau susitvarkė – nereiškia, jog ateityje neiškils problemų. Dažniausiai tokie aspektai laikomi aktyvus net iki dešimt metų.

Skaityti straipsnį “Gyvenate užsienyje? Būkite ramus dėl mokesčių” »