Keistas nutikimas kelyje

Važiuojant vienu keliu tarp miestų, žinant, kad mūsų automobilio šviesos iš https://www.autosviesos.lt, nutiko su auto šviesomis susijęs keistas dalykas.

Važiavome linksmai besikalbėdami

Šio įvykio centre – bmw angel eyes tipo šviesos, kurias mes taip netikėtai pastebėjome kelyje. Tačiau iš pradžių buvo štai kas. Mes linksmai važiavome kalbėdami apie šį bei tą, besidžiaugdami, kad tokia keista diena papuolė, nes saulė iš tiesų leidosi nuostabiai. Dangus priminė purpurinį pasaulio pabaigos dangų, kuomet ir žaibuoja, ir šviečia saulė, ir rausva, ir pilka, ir kitaip. Važiavome linksmai besikalbėdami ir vienas su kitu palaikydami pokalbį, nes seniai nebuvome matęsi. Tai iš dalies trikdė mūsų dėmesį aplinkai ir tik atkreipdavome dėmesį į tai, kad dangus labai gražus, o nei eismo dalyvių, nei šiaip kažko išskirtinio aplink nepastebėdavome.

Miestelyje užklupo apokalipsinė audra

Kelionė automobiliuĮvažiavus į vieną pakelės miestelį virš mūsų užslinko galingas lietaus debesis. Tai buvo labai stipru ir ryšku, ir prasidėjo tikrai didelė audra. Taigi, šios audros metu dar paaiškėjo, kad visas miestas sudarkytas, yra kasami ir taisomi keliai, reikia važiuoti per apylanką. Atrodė, kad papuolėme į velnio pragaro ratą, nes pylė net ledais, o mes neradome kelio.

Išvažiavus – keistas dangus ir tiesus kelias

Skaityti straipsnį “Keistas nutikimas kelyje” »

Jūsų vestuvės ir renginių vedėjas: apie ką reikia pagalvoti

Rengiantis vestuvėms, renginiu vedejas yra tas žmogus, apie kurį tikrai reikia pagalvoti. Ką reikėtų ir kaip apie jį mąstyti? Štai dalykai, kuriuos verta apžvelgti renkantis renginių vedėją arba svarstant, ar jo apskritai reikės.

Jeigu daug skirtingų svečių – vedėjas reikalingas

Taigi, pirmiausia jūs tikrai galvosite, ar jums apskritai bus reikalingas renginiu vedejas. Kaip žinote, renginių vedėjai labai padeda sukoordinuoti tam tikrus dalykus, kai viskas slysta iš rankų, kai yra labai daug planų. Taigi, renginių vedėjas tikrai būtinas, jeigu turite daugiau negu 50 svečių. Juo labiau – jeigu jų tarpe yra daug nepažįstamų tarpusavyje žmonių arba labai skirtingo amžiaus. Jeigu turite kompaktiškas vestuves su vos keliais žmonėmis, tuomet galima išsiversti ir be renginių vedėjo. Pakaks šnekiojo dėdės Rimo ar tetos Zitos pavadovavimo, kur eiti, kada kelti taures, kaip atsistoti ir pan.

Rinkitės pagal tai, kokius jo darbus matėte

RenginiaiKai rinksitės renginių vedėją, atsižvelkite ne tik į jo kainą, bet ir į tą stilių, kuriuo jis veda visą šią šventę. Ar šis žmogus per šventę skaldo seksistinius pokštus ir liepia prakišti kiaušinį per klešnę, karia piršlį ir užsiima įprastais dalykais? O gal jis veda renginį tarsi šventę kilmingiesiems Operos ir baleto teatre? Ar jo dėka visi turi šokti pagal 40 metų senumo Dinamikos ir Rondo hitus? O gal skamba modernusis rokas? Rinkdamiesi sau renginių vedėją, žiūrėkite, kokie jo darbai anksčiau.

Žmogaus nepriversite elgtis kitaip negu įprasta

Skaityti straipsnį “Jūsų vestuvės ir renginių vedėjas: apie ką reikia pagalvoti” »