Senovinis biuro interjeras – misija įmanoma

Manote, kad biurų nuoma Kaune būtinai ves jus prie darbo nuobodžiame arba vienodai atrodančiame ofise? Tai – netiesa. Norėdami išsinuomoti darbo vietą, jūs galite reikšti norus ir pageidavimus, kaip reikėtų įrengti biurą. Kai kada galite pageidauti visai ne šiuolaikiško įrengimo, o atvirkščiai: senoviško. Štai keletas patarimų, kaip gali būti įrengtas senovinio rustic stiliaus biuras.

Palubyje – sijos

Vienas labiausiai atpažįstamų šio interjero elementų yra palubyje kabančios sijos. Ir jeigu jūs norite džiaugtis būtent tokiu darbo vietos jaukumu, tuomet padarysite ir tas sijas, ir jas laikančias konstrukcijas. Tai visiškai kas kita nei lygios baltos lubos, kurios yra populiarios senuose biuruose. Gražios medinės sijos sukuria vizualinį ritmą, o kartu nukeldina jus į senesnius laikus.

Raudonų plytų sienos

Biurai KauneKitas svarbus konstrukcinis elementas tokiam biurui sukurti – tai daili raudonų plytų siena. Ji turėtų būti pas jus bent viena. Idealu, jeigu ji yra tiesiog iš seno pastato, kuriame anksčiau kažkas buvo, gal gamykla, o dabar padarytas biuras. Žinoma, tokia siena gali būti ir naujai pastatyta, jums tereiks iš kažkur gauti gražių raudonų plytų.

Lenta su kreida

Skaityti straipsnį “Senovinis biuro interjeras – misija įmanoma” »