Kokio dydžio žaliuzes turėčiau įsigyti?

Mažos žaliuzės yra tik 100 cm pločio, t. y. mažiau nei standartinių durų plotis. Jos idealiai tinka mažiausiems langams, pavyzdžiui, virtuvės ar vonios kambario langams, arba kaip dekoratyvinis elementas didesniuose languose. Mažos žaliuzės taip pat puikiai padeda užtikrinti vaikų saugumą, nes neleidžia jiems iškristi pro langą ir susižeisti. Be to, jos yra geras pasirinkimas retai naudojamiems kambariams, kuriuose reikia tik šiek tiek privatumo, pavyzdžiui, svečių kambariams, nes jas galima lengvai nuimti. Mažos žaliuzės geriausiai tinka kambariuose, kuriuose norite mažiausiai šviesos ir norite didžiausio privatumo. Tačiau nepamirškite, kad storesnės mažos žaliuzės blokuos daugiau šviesos nei plonesnės. Šio dydžio žaliuzės taip pat yra prieinamiausios, todėl tai puikus pasirinkimas mažiau svarbioms patalpoms, pavyzdžiui, pagalbinėms ir sandėliavimo patalpoms. Plisuotos žaliuzės internetu ir eksperto patarimai.

Vidutinės žaliuzės

RoletaiVidutinio dydžio žaliuzės tinka daugumai namų langų – nuo svetainės ir virtuvės iki miegamųjų. Šis dydis suteikia geriausią iš abiejų pasaulių: daug šviesos, bet kartu ir privatumą nuo praeivių. Vidutinio dydžio žaliuzės puikios tuo, kad jas galima naudoti ant visų tipų langų, nesvarbu, ar jie dideli, ar maži, su fiksuotais ar varstomais rėmais. Taip yra todėl, kad jos yra plonesnės už dideles žaliuzes, bet platesnės už mažas. Todėl jos geriausiai išsklaido šviesą ir užtikrina didelį privatumą, todėl puikiai tinka bet kuriame namų kambaryje. Vidutinio dydžio žaliuzės geriausiai tinka svetainėms ir miegamiesiems, taip pat visoms kitoms patalpoms, kuriose reikia ir šviesos, ir privatumo. Jos taip pat yra geras pasirinkimas virtuvėms, nes išsklaido šviesą, bet jos neužstoja.

Skaityti straipsnį “Kokio dydžio žaliuzes turėčiau įsigyti?” »

Kaip pasidaryti manikiūrą namuose?

Nagų lako pasirinkimas

Manikiuras namuoseNagų lakas yra svarbiausias bet kokio manikiūro gaminys. Daugelyje manikiūro salonų naudojami nagų lakai, kurių buteliukas kainuoja 20-30 JAV dolerių. Tokios pat kokybės nagų lako už 4-8 dolerius galite įsigyti vaistinėse. Geriausi jų pagaminti iš tų pačių ingredientų, kurie naudojami salonų lakuose. Geriausias nagų lako prekės ženklas neabejotinai yra "Essie". Yra daug kitų gerų prekių ženklų, pavyzdžiui, OPI ir Revlon. Taip pat yra nekokybiškų, pigių prekių ženklų, kurių turėtumėte vengti. Nagų lakas turi galiojimo laiką, todėl geriausia rinktis šviežią. Jei jaučiate cheminių medžiagų kvapą, nepirkite jo. Be to, rinkitės jums patinkančios spalvos nagų laką, kuris gerai atrodo ant jūsų nagų. Manikiuras namuose ir ekspertės patarimai.

Nagų priežiūros priemonės

– Nagų žnyplės – investuokite į kokybiškas nagų žnyples. Jūsų manikiūras atrodys geriau ir ilgiau išliks, jei nagų nekarpysite per trumpai. Kojų nagams skirtos žnyplės nukirps jūsų nagus per trumpai, tačiau pirštų nagams skirtos žnyplės bus tinkamo ilgio. – Kiekvienam manikiūrui reikia buferio. Kai nušveičiate nagus, jie atrodo blizgantys ir lygūs, be to, ilgiau išlieka. Nagų buferis turėtų būti pagamintas iš minkštos medžiagos ir išlenktos formos, kad juo būtų galima pasiekti nagų šonus. Jei norite namuose pasidaryti salono stiliaus manikiūrą, investuokite į nagų buferį. – Nagų šepetėlis – nagų šepetėlis yra būtinas manikiūro įrankis nagams valyti. Nagams valyti galite naudoti nagų lako valiklį, tačiau jis nėra toks veiksmingas kaip nagų šepetėlis. Rinkitės natūralaus plauko nagų šepetėlį. Jei jūsų nagai jautrūs, rinkitės šepetėlį minkštais šereliais. Nagų šepetėlius reikėtų naudoti reguliariai, kad nagai būtų švarūs ir sveiki.

Skaityti straipsnį “Kaip pasidaryti manikiūrą namuose?” »