Naujas būstas Vilniuje – ką rinktis, kad netektų gailėtis?

Būstas VilniujeJei nusprendėte investuoti į naujus namus, galime jus tik pasveikinti – tai rimtas ir atsakingas žingsnis, kuriam pridera atitinkamai ruoštis. Naujas būstas Vilniuje stebina itin plačiomis pasirinkimo galimybėmis. Kitaip sakant, turėdami aiškius kriterijus, nesunkiai atrasite svajonių namus. Tačiau, nepamirškite – kriterijų nusistatymas ir jų išgryninimas paprastai reikalauja gana daug darbo. Niekuomet neskubėkite priimti sprendimo, kadangi neapgalvotas planas gali tapti kasdienio diskomforto ir nusivylimo priežastimi. Ir priešingai, jei elgsitės apgalvotai ir struktūruotai, naujaisiais namais džiaugsitės ne vieną dešimtį metų.

Įvertinkite savo poreikius ir galimybes

Visų pirma turite aiškiai žinoti, kokio būsto norite ir kokį galite įpirkti. Atsisakykite nerealių svajonių, pvz., galbūt jūs norite didelio nuosavo namo su kiemo baseinu, tačiau tokiam pirkiniui neturite pakankamai lėšų. Šiuo atveju turite dvi galimybes: arba turite išlikti racionalūs ir pirkti būstą, kurį galite įpirkti, arba skirti daugiau laiko taupymui, kad galėtumėte įsigyti svajonių namus. Vis dėlto, praktika rodo, kad paprastai pirkėjai išlieka racionalūs ir renkasi būstą pagal savo galimybes. Juolab, kad šiuolaikiniai NT projektai užtikrina optimalų kainos ir kokybės santykį, o kredito teikėjai siūlo aktyvią pagalbą perkant nekilnojamąjį turtą. Tiesa, net ir tuo atveju, jei ketinate būstui imti paskolą, gerai pagalvokite, ar pinigų grąžinimas nekeis jūsų įprastos buities ir gerovės, ar esate tikri savo finansiniu stabilumu, ar artimiausiu metu neplanuojate kitų išlaidų, pvz., galbūt galvojate apie šeimos pagausėjimą?

Išsikelkite aiškius kriterijus

Skaityti straipsnį “Naujas būstas Vilniuje – ką rinktis, kad netektų gailėtis?” »

Paskolos internetu nemokamai nėra suteikiamos taip lengvai kaip galvojate

PaskolosP { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 115%; }P.western { font-family: "Calibri",sans-serif; font-size: 11pt; }P.cjk { font-family: "Calibri",sans-serif; font-size: 11pt; }P.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 11pt; }A:link { Kiekvienoje kredito įstaigoje paskolos internetu išduodamos tik po detalios kliento pateiktų duomenų analizės. Tai reiškia, kad galvojantys, jog pasiskolinti internetu bus paprasta, turėtų atidžiau domėtis tokiomis skolinimosi procedūromis. Tikrai nebėra tie laikai, kai paskolas buvo galima gauti per kelias minutes. Dabar viskas trunka kiek ilgiau, nes kreditoriai turi tikrinti duomenis dar kruopščiau. Pabrėžtina, kad asmenys, kuriems reikia paskolos internetu, turėtų racionaliai pasirinkti pasiūlymus. Jokiu būdu nepatartina skolintis renkantis lengviausią kelią, nes dažniausiai tokios paskolos būna brangiausios. Pigiausios paskolos yra tos, kurios suteikiamos mažiausiomis palūkanomis ir su ilgesniu skolos grąžinimo terminu. Į tai ir turėtumėte orientuotis renkantis paskolų bendroves.

Rinktis ilgalaikes paskolas internetu naudinga dėl to, kad tai vėliau nesudarys didelių rūpesčių dėl skolos grąžinimo. Aiškiau kalbant, jeigu jūs pasirinksite ilgalaikę, o ne trumpalaikę paskolą, tai tikėtina, kad mokėsite mažesnes palūkanas, o svarbiausia – mažesnes įmokas. Vienintelis niuansas galbūt bus tai, jog tas įmokas teks mokėti ne vieną mėnesį, tad įsipareigoję būsite kiek ilgesniam laikotarpiui. Trumpalaikės paskolos internetu visada atrodo patraukliai, nes jos naujiems klientams siūlomos nemokamai. Tačiau būtina atkreipti dėmesį tiek į jų grąžinimo terminą, tiek ir į taikomus atidėjimo mokesčius.

Skaityti straipsnį “Paskolos internetu nemokamai nėra suteikiamos taip lengvai kaip galvojate” »